WEDSTRIJD Charleroi 21 - K.K. Malle-Beerse  5 - 4  (2-3)

DATUM 03-01-2014  21:15

DOELPUNTEN 4’ Dilliën (0-1), 8’ Ait Salah (0-2), 16’ Ouadi (1-2), 18’ Salhi (2-2), 19’ Dilliën (2-3), 25’ Ait Salah (2-4), 34’ Pauly (3-4), 36’ Ouadi (4-4) en 38’ Deswijsen (5-4).

VERSLAG De bezoekers begonnen best aan deze wedstrijd want Malle leidde al na het eerste kwart met 0-2. Charleroi reageerde en stelde slag op slag gelijk. Juist voor de pauze liet de thuisdefensie zich nog rollen zodat Malle met een 3-2 ging rusten. Nog erger: kort na de pauze verhoogde Malle de stand naar 2-4 en leek de wedstrijd op een vrij vlotte winst voor de bezoekers af te stevenen. Niets was echter minder weer. De Carolo’s zetten alles op alles en bogen uiteindelijk twee minuten voor tijd om naar een 5-4 zege die bij Malle hard aan kwam. Voor Charleroi was het een bevrijding want aan de terugronde beginnen met 14 punten uit 12 wedstrijden is niet mis. Voor Malle wordt het drummen om voorin te blijven meedraaien want het verschil met Asse-Gooik op plaats drie bedraagt nu al zes punten.